Hotel > Amerika Syarikat > VicksburgJonestown > Holiday Inn Vicksburg

 


  

Holiday Inn Vicksburg

3 star hotel    115 Cypress Centre Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (64 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Vicksburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 21 Vicksburg hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Baik Holiday Inn Vicksburg
Panduan Terletak di kawasan yang Jonestown daripada Vicksburg, Amerika Syarikat, Holiday Inn Vicksburg adalah julat-pertengahan3 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan 3baik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 21 Vicksburg dan berada di kedudukan nombor 9th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 82 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 79.95 untuk USD 205.95.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Holiday Inn Vicksburg terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Vicksburg Fire Department Station 8 dan Marian Hill Chemical Dependency Center. Promise Hospital of Vicksburg dan Vicksburg Fire Department Station 7 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 9th dalam Vicksburg.

Apabila Vicksburg, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Jonestown dan Speeds Addition, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Bellemeade, Lakewood dan Porters Chapel juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vicksburg.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Holiday Inn Vicksburg dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vicksburg ke kiri.

Hotel berhampiran Jonestown
2 bintang Candlewood Suites Vicksburg dan Super 8 Vicksburg yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Rodeway Inn Vicksburg Hotel dan Super 8 Motel Vicksburg adalah alternatif yang hebat berhampiran Holiday Inn Vicksburg.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Vicksburg.

Holiday Inn Vicksburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s