Hotel > Amerika Syarikat > RosemontRiverview > Holiday Inn & Suites Chicago-O'Hare/Rosemont

 


  

Holiday Inn & Suites Chicago-O'Hare/Rosemont

3 star hotel    10233 West Higgins Road  4.2/5 "Cemerlang"  (251 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn & Suites Chicago-O'Hare/Rosemont

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 18 Rosemont hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Penginapan di Rosemont
Holiday Inn Hotel & Suites Chicago O'Hare/Rosemont dicemburui adalah penginapan3 bintang berhampiran Riverview dalam Rosemont, Amerika Syarikat. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.4 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Daripada jumlah hotel 18 dalam Rosemont, hotel ini kini menduduki tempat 5th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 300 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 85 untuk USD 194.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Holiday Inn Hotel & Suites Chicago O'Hare/Rosemont terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Rosemont Fire Department Station 2 dan Allstate Arena. Rosemont Village Hall dan Chicago Fire Department District 3 Station 10 O'Hare Field Rescue Station 3 juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Rosemont.

Apabila Rosemont, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Riverview dan Riverview, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Des Plaines, Schiller Park dan Park Ridge juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rosemont.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Holiday Inn Hotel & Suites Chicago O'Hare/Rosemont dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Rosemont ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Holiday Inn & Suites Chicago-OHare/Rosemont bintang 0 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Hotel & Suites Chicago O'Hare/Rosemont. Juga dalam kawasan adalah Holiday Inn & Suites Chicago-OHare/Rosemont dan Sheraton Gateway Suites OHare Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Sheraton Chicago O’Hare Airport yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn & Suites Chicago-O'Hare/Rosemont.

Holiday Inn & Suites Chicago-O'Hare/Rosemont

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.0000s