Hotel > Amerika Syarikat > CharlestonAnson Borough Homes > Holiday Inn Charleston-Mills House

 


  

Holiday Inn Charleston-Mills House

4 star hotel    115 Meeting Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Charleston-Mills House

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


53rd Kedudukan daripada 103 Charleston hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari 2Cantik Penginapan
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Charleston, mencari lagi daripada Holiday Inn Charleston Mills House, penginapan cantik berhampiran Anson Borough Homes dalam Amerika Syarikat. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik menarik. Daripada jumlah hotel 103 dalam Charleston, hotel ini kini menduduki tempat 53rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 214 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 115 untuk USD 449.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Holiday Inn Charleston Mills House terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Hibernian Hall dan Fireproof Building. Charleston County Courthouse dan Gibbes Memorial Art Gallery juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 53rd dalam Charleston.

Apabila Charleston, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Anson Borough Homes dan Wragg Borough Homes, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Gadsden Green Homes, Lakeview of Lawton Bluff Harbor View dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Holiday Inn Charleston Mills House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Charleston ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Mills House Hotel - a Holiday Inn bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Charleston Mills House. Juga dalam kawasan adalah Days Inn Historic District Hotel dan Elliott House Inn itu. Untuk pilihan lain cuba MEETING STREET INN yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Charleston-Mills House. Holiday Inn Charleston-Mills House

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s