Hotel > Amerika Syarikat > ManhattanRavenswood Houses > Holiday Inn Long Island City - Manhattan View

 


  

Holiday Inn Long Island City - Manhattan View

3 star hotel    39-05 29th Street  4.2/5 "Cemerlang"  (397 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Long Island City - Manhattan View

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 23 Manhattan hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gembira Holiday Inn Long Island City Manhattan View
Holiday Inn Long Island City Manhattan View adalah hotel bernas yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Ravenswood Houses daripada Manhattan, Amerika Syarikat. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.4. Daripada jumlah hotel 23 dalam Manhattan, hotel ini kini menduduki tempat 5th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 136 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 94.18 untuk USD 469. Beberapa bilik yang paling popular adalah One Queen Bed Non-Smoking dan Two Queen Beds Nonsmoking. One Queen Bed Non-Smoking dan Two Queen Beds Nonsmoking boleh ditempah secara atastalian dengan menggunakan borang di atas.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Holiday Inn Long Island City Manhattan View terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk New York Ladder Company 116 dan Brewster Building. New York Engine Company 260 dan New York Foam Company 81 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Manhattan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ravenswood Houses dan Queensbridge Houses yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Manhattan. Sunnyside, Long Island City dan Sunnyside Gardens juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Manhattan.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Getaroom. Mencari kadar Holiday Inn Long Island City Manhattan View dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Manhattan ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Holiday Inn L.i. City-manhattan View bintang 3 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Long Island City Manhattan View. Juga dalam kawasan adalah Hotel Vetiver / Manhattan Skyline dan Nesva Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Quality Inn Long Island City yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Long Island City - Manhattan View.

Holiday Inn Long Island City - Manhattan View

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.2188s