Hotel > United Kingdom > London Borough of HounslowHarlington > Holiday Inn London - Heathrow Ariel London Borough of Hounslow

 


  

Holiday Inn London - Heathrow Ariel London Borough of Hounslow

3 star hotel    118 Bath Road  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn London - Heathrow Ariel London Borough of Hounslow

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 23 London Borough of Hounslow hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di London Borough of Hounslow
Holiday Inn London Heathrow Ariel julat-pertengahan adalah penginapan3 bintang berhampiran Harlington dalam London Borough of Hounslow, United Kingdom. Ulasan tetamu menjaringkan 7.9 harta daripada 10 atau 'Baik. Daripada jumlah hotel 23 dalam London Borough of Hounslow, hotel ini kini menduduki tempat 9th berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Holiday Inn London Heathrow Ariel. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Tetamu juga boleh menggunakan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang, Tempat Letak Kereta dan kolam renang, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Holiday Inn London Heathrow Ariel mempunyai 184 bernas bilik dan kadar dari GBP 35 kepada GBP 227.

Lokasi
Dengan hotel 23 dalam London Borough of Hounslow dan Holiday Inn London Heathrow Ariel bertaraf 9th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Heathrow Airport Mediumwave Transmitter dan Twickenham Bridge . Richmond Railway Bridge Waynfletes Tower dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila London Borough of Hounslow, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Harlington dan Cranford, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Heathrow, New Bedfont dan Feltham juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London Borough of Hounslow.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Holiday Inn London Heathrow Ariel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan London Borough of Hounslow ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Holiday Inn Heathrow Ariel bintang 3 adalah berhampiran untuk Holiday Inn London Heathrow Ariel. Juga dalam kawasan adalah Berkeley Park Apartments By Bridgestreet dan London Heathrow Marriott Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Sheraton Skyline Hotel London Heathrow - A Starwood Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn London - Heathrow Ariel London Borough of Hounslow.

Holiday Inn London - Heathrow Ariel London Borough of Hounslow

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s