Hotel > Amerika Syarikat > MuskegonNorth Muskegon > Holiday Inn Muskegon-Harbor

 


 



 

Holiday Inn Muskegon-Harbor

3 star hotel    939 Third Street  2.5/5 "Sederhana"  (120 Ulasan)



Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Muskegon-Harbor

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 8 Muskegon hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Holiday Inn Muskegon Harbor dalam North Muskegon
Holiday Inn Muskegon Harbor adalah hotel bagus terletak di Muskegon Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 3. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan mampu tetapi selesa. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 8 dalam Muskegon berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Haiwan Bela Mesra dan kolam renang.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 201 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 81.99 untuk USD 294.99.

Lokasi
Dengan hotel 8 dalam Muskegon dan Holiday Inn Muskegon Harbor bertaraf 3rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Muskegon County Museum dan Walker Arena . Fire Barn Museum Muskegon Museum of Art dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Muskegon, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti North Muskegon dan Muskegon Heights, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Roosevelt Park, Norton Shores Cloverville dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Holiday Inn Muskegon Harbor. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Muskegon ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Shoreline Inn bintang 0 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Muskegon Harbor. Juga dalam kawasan adalah A Victory Inn and Suites Muskegon dan Super 8 Muskegon Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Travelodge Muskegon yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Muskegon-Harbor.





Holiday Inn Muskegon-Harbor

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s