Hotel > United Kingdom > GarforthSwillington > Holiday Inn Leeds Garforth

 


  

Holiday Inn Leeds Garforth

3 star hotel    Wakefield Rd  3/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Leeds Garforth

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Garforth hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Pemilihan Penginapan
Selamat datang ke Holiday Inn Leeds Garforth 3bintang, penginapan semua majlis berhampiran Swillington dalam Garforth, United Kingdom. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Garforth dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 144 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 43 untuk GBP 165.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Garforth dan Holiday Inn Leeds Garforth bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk The Unicorn Inn dan The Queen . ActiveGuru Ltd. Bar Stanley dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Garforth, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Swillington dan Scholes, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Cross Gates, Methley dan Whitkirk juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Garforth.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Holiday Inn Leeds Garforth dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Garforth ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Thorpe Park Hotel and Spa bintang 4 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Leeds Garforth. Juga dalam kawasan adalah Thorpe Park - A Shire Hotel & Spa dan TRAVELODGE LEEDS COLTON itu. Untuk pilihan lain cuba TLODGE LEEDS BRADFORD AIRPORT yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Leeds Garforth.

Holiday Inn Leeds Garforth

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s