Hotel > Amerika Syarikat > RaynhamWinnecunnet > Holiday Inn Taunton-Foxboro Area Raynham

 


  

Holiday Inn Taunton-Foxboro Area Raynham

3 star hotel    700 Myles Standish Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (49 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Taunton-Foxboro Area Raynham

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Raynham hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gembira Holiday Inn Taunton Foxboro Area
Holiday Inn Taunton Foxboro Area adalah hotel menyegarkan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Winnecunnet daripada Raynham, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan pemilihan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 4 Raynham dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Holiday Inn Taunton Foxboro Area mempunyai 155 bernas bilik dan kadar dari USD 98 kepada USD 206.

Lokasi
Dengan hotel 4 dalam Raynham dan Holiday Inn Taunton Foxboro Area bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Norton Fire Department dan Taunton Fire Department Headquarters . Weir Junction Station Taunton City Hall dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Raynham, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Winnecunnet dan Cranes Station, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Norton, Tracy Corner Easton Station dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Holiday Inn Taunton Foxboro Area dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Raynham ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Taunton Inn And Conference Center bintang 3 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Taunton Foxboro Area. Juga dalam kawasan adalah Extended Stay America Foxboro - Norton dan Quality Inn Raynham itu. Untuk pilihan lain cuba Hampton Inn Raynham-Taunton yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Taunton-Foxboro Area Raynham.

Holiday Inn Taunton-Foxboro Area Raynham

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5469s