Hotel > Amerika Syarikat > AustinWells Branch > Holiday Inn Express & Suites Austin - North

 


  

Holiday Inn Express & Suites Austin - North

2 star hotel    14620 North IH 35  2.5/5 "Sederhana"  (26 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Express & Suites Austin - North

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


94th Kedudukan daripada 175 Austin hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Holiday Inn Express Hotel & Suites Austin North Gambaran Umum
Holiday Inn Express Hotel & Suites Austin North adalah hotel bajet yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Wells Branch daripada Austin, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan sesuai. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 94th daripada sejumlah hotel 175 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Holiday Inn Express Hotel & Suites Austin North. Juga disediakan Bilik Kecergasan Senaman dan Tempat Letak Kereta. Tetamu juga boleh menggunakan Pencapaian Warga kurang upaya, kolam renang dan Haiwan Bela Mesra, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 84 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 67.95 untuk USD 224.95.

Lokasi
Sebagai 94th yang paling popular dalam hotel Austin terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk KNLE-FM (Round Rock) dan Travis County Search and Rescue Team. Travis County Emergency Services District 2 Station 2 dan Hospira Incorporated juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Wells Branch dan Idyle Hour Acres yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Three Points, Kings Village dan Dessau Fountains juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Austin.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Holiday Inn Express Hotel & Suites Austin North. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Austin ada ke kiri.

Hotel berhampiran Wells Branch
3 bintang Holiday Inn Express Austin North - Pflugerville dan Holiday Inn Express Hotel And Suites Austin North (pflugerville) yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Austin Suites Hotel dan Comfort Suites Pflugerville Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Holiday Inn Express Hotel & Suites Austin North.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Express & Suites Austin - North. Holiday Inn Express & Suites Austin - North

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5625s