Hotel > Amerika Syarikat > East RidgeCastle Park > Holiday Inn Express & Suites Chattanooga -East Ridge

 


  

Holiday Inn Express & Suites Chattanooga -East Ridge

2 star hotel    1441 North Smith Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Express & Suites Chattanooga -East Ridge

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 5 East Ridge hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2 Bintang di East Ridge
Selamat datang ke Holiday Inn Express Hotel & Suites Chattanooga East Ridge 2bintang, penginapan gembira berhampiran Castle Park dalam East Ridge, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan berfungsi tetapi menyenangkan. Daripada jumlah hotel 5 dalam East Ridge, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Holiday Inn Express Hotel & Suites Chattanooga East Ridge mempunyai 64 mampu bilik dan kadar dari USD 88 kepada USD 134.95.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Holiday Inn Express Hotel & Suites Chattanooga East Ridge terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Fort Oglethorpe Fire Department Station 2 dan Chattanooga Fire Department Station 13. East Ridge City Hall dan East Ridge Fire and Rescue juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam East Ridge.

Apabila East Ridge, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Castle Park dan Lansdell Park, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Walnut Hills, Brainerd Park dan Camp Jordan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat East Ridge.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Holiday Inn Express Hotel & Suites Chattanooga East Ridge. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan East Ridge ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Holiday Inn Express East Ridge bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Express Hotel & Suites Chattanooga East Ridge. Juga dalam kawasan adalah Fairfield Inn & Suites Chattanooga South/East Ridge dan East Ridge Days Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Fairfield Inn & Suites by Marriot Chattanooga So/East Ridge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Express & Suites Chattanooga -East Ridge.

Holiday Inn Express & Suites Chattanooga -East Ridge

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s