Hotel > Amerika Syarikat > TroyClawson > Holiday Inn Express and Suites Detroit North-Troy

 


  

Holiday Inn Express and Suites Detroit North-Troy

2 star hotel    400 Stephenson Highway  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Express and Suites Detroit North-Troy

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 12 Troy hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan
Tempahlah perjalanan percutian Amerika Syarikat anda dan kekal di Holiday Inn Express and Suites Detroit North Troy 2 bintang, yang terletak di Troy berhampiran Clawson. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Daripada jumlah hotel 12 dalam Troy, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Holiday Inn Express and Suites Detroit North Troy mempunyai 170 pemotongan bilik dan kadar dari USD 106.99 kepada USD 129.99.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Madison Heights Fire Department Station 1 Headquarters dan Troy Fire Department Station 4. Dengan Clawson Fire Department Royal Oak Fire Department Station 3 dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Clawson dan Big Beaver yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Berkley, Birmingham dan Sterling Heights juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Troy.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Holiday Inn Express and Suites Detroit North Troy dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Troy ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Econo Lodge Madison Heights Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Express and Suites Detroit North Troy. Juga dalam kawasan adalah Fairfield Inn by Marriott Detroit/Madison Heights dan Fairfield Inn Detroit Troy Madison Heights itu. Untuk pilihan lain cuba Fairfield Inn Madison Heights Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Express and Suites Detroit North-Troy.

Holiday Inn Express and Suites Detroit North-Troy

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s