Hotel > Amerika Syarikat > BrandermillRose Glen > Holiday Inn Express Richmond-Brandermill-Hull Street

 


  

Holiday Inn Express Richmond-Brandermill-Hull Street

2 star hotel    5030 West Village Green Drive  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Express Richmond-Brandermill-Hull Street

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 2 Brandermill hotel Booking.com
Semak Harga

 


Bijak Penginapan berdekatan Rose Glen
Holiday Inn Express Richmond Brandermill Hull Street adalah harta mampu dalam Brandermill, Amerika Syarikat berhampiran kawasan Rose Glen itu. Dengan penginapan semua majlis dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Holiday Inn Express Richmond Brandermill Hull Street pilihan pertama anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 2 Brandermill dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 96 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 108.53 untuk USD 189.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Holiday Inn Express Richmond Brandermill Hull Street terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Chesterfield Fire and Emergency Medical Services Station 7 Clover Hill dan Clover Hill Station Number 7. Chesterfield Fire and Emergency Medical Services Station 16 Swift Creek dan Swist Creek Station Number16 juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Brandermill.

Apabila Brandermill, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Rose Glen dan Swift Creek Farms, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Genito Estates, Oakhaven Farms dan Woodlake juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Brandermill.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Holiday Inn Express Richmond Brandermill Hull Street dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Brandermill ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Holiday Inn Express Hotel & Suites Richmond-Brandermill-Hull St. bintang 3 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Express Richmond Brandermill Hull Street. Juga dalam kawasan adalah Holiday Inn Express Hotel & Suites Richmond - Va dan BRANDERMILL INN RESORT itu. Untuk pilihan lain cuba Sleep Inn And Suites Harbour Pointe yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Express Richmond-Brandermill-Hull Street.

Holiday Inn Express Richmond-Brandermill-Hull Street

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s