Hotel > Amerika Syarikat > HaubstadtStacer > Holiday Inn Express Evansville-North I-64 & US 41 Haubstadt

 


  

Holiday Inn Express Evansville-North I-64 & US 41 Haubstadt

2 star hotel    19600 Elpers Road  2.5/5 "Sederhana"  (63 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Express Evansville-North I-64 & US 41 Haubstadt

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Haubstadt hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Gembira Penginapan
Holiday Inn Express Evansville North I 64 & US 41 adalah penginapan sesuai dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Stacer daripada Haubstadt, Amerika Syarikat. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 1 dalam Haubstadt, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 99 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 69 untuk USD 125.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Haubstadt dan Holiday Inn Express Evansville North I 64 & US 41 bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk WPSR-FM (Evansville) dan McCutchanville Fire Department Station 5 . Evansville Fire Department Station 2 Evansville Fire Department Station 17 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Stacer dan Warrenton yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Haubstadt. Saint James, McCutchanville dan Erskine Station juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Haubstadt.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Holiday Inn Express Evansville North I 64 & US 41. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Haubstadt ada ke kiri.

Hotel berhampiran Stacer
1 bintang Super 8 Evansville North Hotel dan Super 8 Motel Evansville North yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Best Western Plus Gateway Inn & Suites dan B/W Plus Gateway Inn & Suites adalah alternatif yang hebat berhampiran Holiday Inn Express Evansville North I 64 & US 41.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Express Evansville-North I-64 & US 41 Haubstadt.

Holiday Inn Express Evansville-North I-64 & US 41 Haubstadt

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s