Hotel > Amerika Syarikat > GeistownNumber Thirty-Seven > Holiday Inn Express Johnstown Geistown

 


  

Holiday Inn Express Johnstown Geistown

2 star hotel    1440 Scalp Avenue  2.5/5 "Sederhana"  (39 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Express Johnstown Geistown

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Geistown hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Holiday Inn Express Johnstown Gambaran Umum
Holiday Inn Express Johnstown bijak dan berfungsi adalah penginapan2 bintang berhampiran Number Thirty-Seven dalam Geistown, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Geistown berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 95 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 80.99 untuk USD 159.99.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Richland Township Fire Department Headquarters dan Geistown Volunteer Fire Company. Dengan Scalp Level - Paint Volunteer Fire Company Richland Township Fire Department Belmont dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Number Thirty-Seven dan Scalp Level yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Geistown. Paint, Belmont dan Walsall juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Geistown.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Holiday Inn Express Johnstown dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Geistown ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Knights Inn Johnstown bintang 1 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Express Johnstown. Juga dalam kawasan adalah Rosewood Inn dan Comfort Inn And Suites Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Sleep Inn Johnstown yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Express Johnstown Geistown.

Holiday Inn Express Johnstown Geistown

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s