Hotel > Amerika Syarikat > RensselaerCouse > Holiday Inn Express East Greenbush - Albany Skyline Rensselaer

 


  

Holiday Inn Express East Greenbush - Albany Skyline Rensselaer

3 star hotel    8 Empire Drive  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Express East Greenbush - Albany Skyline Rensselaer

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Rensselaer hotel Booking.com
Semak Harga

 


Semua majlis Holiday Inn Express East Greenbush Albany Skyline
Holiday Inn Express East Greenbush Albany Skyline adalah hotel bagus terletak di Rensselaer Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 3. Daripada jumlah hotel 1 dalam Rensselaer, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Holiday Inn Express East Greenbush Albany Skyline. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga kolam renang, Tempat Letak Kereta dan Pencapaian Warga kurang upaya disediakan semasa masa anda di Holiday Inn Express East Greenbush Albany Skyline.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 82 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 97 untuk USD 179.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Holiday Inn Express East Greenbush Albany Skyline terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk WMVI-AM (Clifton Knolls) dan Rensselaer Fire Station Number 4. George Education Center dan Rensselaer Fire Station Number 2 juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Rensselaer.

Apabila Rensselaer, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Couse dan Defreestville, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Van Allen Park, Hampton Park dan Rosemont Park juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rensselaer.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Holiday Inn Express East Greenbush Albany Skyline dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Rensselaer ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Holiday Inn Express Hotel & Suites East Greenbush bintang 3 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Express East Greenbush Albany Skyline. Juga dalam kawasan adalah Residence Inn Albany East Greenbush/Tech Valley dan Residence Inn by Marriott Alb East Grnbush itu. Untuk pilihan lain cuba Residence Inn Albany East Greenbush/Tech Valley yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Express East Greenbush - Albany Skyline Rensselaer.

Holiday Inn Express East Greenbush - Albany Skyline Rensselaer

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s