Hotel > Amerika Syarikat > ChesterBermuda Place > Holiday Inn Express - Chester

 


  

Holiday Inn Express - Chester

2 star hotel    1911 West Hundred Road  2.5/5 "Sederhana"  (25 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Express - Chester

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 14 Chester hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bernas Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang Bermuda Place daripada Chester, Amerika Syarikat, Holiday Inn Express Chester adalah mampu tetapi selesa2 bintang penginapan. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pertengahan tetapi sangat bagus. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 7th daripada sejumlah hotel 14 di kawasan itu.

Bilik
Holiday Inn Express Chester mempunyai 95 mampu bilik dan kadar dari USD 85.73 kepada USD 189.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran WKHK-FM (Colonial Heights) dan Dutch Gap Station Number 14. Dengan Chesterfield Fire and Emergency Medical Services Station 14 Dutch Gap Chesterfield County Police Department - Chester Station dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Chester, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Bermuda Place dan Dutch Gap, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Bryan Ridge, Gay Farms dan Grove Place juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chester.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Holiday Inn Express Chester dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chester ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Courtyard By Marriott Chester Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Express Chester. Juga dalam kawasan adalah Homewood Suites by Hilton Chester, VA dan Homewood Suites Richmond Chester itu. Untuk pilihan lain cuba Courtyard Richmond Chester yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Express - Chester.

Holiday Inn Express - Chester

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s