Hotel > Amerika Syarikat > HendersonNina Station > Holiday Inn Express Breaux Bridge Henderson

 


  

Holiday Inn Express Breaux Bridge Henderson

2 star hotel    2942 H Grand Point Highway  2.5/5 "Sederhana"  (55 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Express Breaux Bridge Henderson

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Henderson hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Holiday Inn Express Breaux Bridge Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Henderson, mencari lagi daripada Holiday Inn Express Breaux Bridge, penginapan gembira berhampiran Nina Station dalam Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 58 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 91.16 untuk USD 169.95.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Henderson terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Henderson Volunteer Fire Department Nina Substation dan Cecilia Volunteer Fire Department. Cecilia Bridge dan Saint Martin Parish Police Jury juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Nina Station dan Champagne yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Henderson. Hope, Patin dan Cecilia juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Henderson.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Holiday Inn Express Breaux Bridge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Henderson ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Maison Des Amis Bed And Breakfast bintang 2 adalah berhampiran untuk Holiday Inn Express Breaux Bridge. Juga dalam kawasan adalah Sona Inn dan Super 8 Breaux Bridge Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Microtel Inn & Suites yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Express Breaux Bridge Henderson.

Holiday Inn Express Breaux Bridge Henderson

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s