Hotel > Amerika Syarikat > MiamiVanderbilt Park > Holiday Inn Miami-Doral Area

 


  

Holiday Inn Miami-Doral Area

3 star hotel    3255 Northwest 87th Avenue  4/5 "Baik"  (128 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Miami-Doral Area

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


57th Kedudukan daripada 183 Miami hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Penarikan Penginapan
Holiday Inn Hotel Miami Doral Area sesuai adalah penginapan3 bintang berhampiran Vanderbilt Park dalam Miami, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu menjaringkan 7.9 harta daripada 10 atau 'Baik. Daripada jumlah hotel 183 dalam Miami, hotel ini kini menduduki tempat 57th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 145.99 untuk USD 209.99. Terdapat 120 baik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Holiday Inn Hotel Miami Doral Area terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Camp Carnival Child Development Center dan Miami - Dade County Police Department - Warrants Bureau. Miami - Dade County Police Department - Evidence dan Miami - Dade County Police Department - Dare juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 57th dalam Miami.

Apabila Miami, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Vanderbilt Park dan Doral, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Fountainbleau, Virginia Gardens Medley dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Holiday Inn Hotel Miami Doral Area. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Miami ada ke kiri.

Hotel berhampiran Vanderbilt Park
3 bintang Staybridge Suites Miami-Airport West Hotel dan Staybridge Suites Miami Doral Area yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Holiday Inn Miami-Doral Area dan Homestead Miami Airport Doral Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Holiday Inn Hotel Miami Doral Area.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Miami-Doral Area. Holiday Inn Miami-Doral Area

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s