Hotel > Amerika Syarikat > PortlandWest End > Holiday Inn Portland-By Bay

 


  

Holiday Inn Portland-By Bay

3 star hotel    88 Spring Street  4.2/5 "Cemerlang"  (453 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Inn Portland-By Bay

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 19 Portland hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Portland
Holiday Inn Portland By the Bay adalah hotel gembira terletak di Portland Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 3. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.4 - menjadikannya pilihan bagus. Ia juga kini menduduki tempat 8th daripada hotel 19 dalam Portland berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 123.12 untuk USD 330. Terdapat 239 dicemburui bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 19 dalam Portland dan Holiday Inn Portland By the Bay bertaraf 8th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk McLellan-Sweat Mansion dan The Childrens Museum of Maine . Cumberland County Civic Center Portland Museum of Art dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Portland, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk West End dan East End, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Munjoy Hill, Ferry Village dan Oakdale juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Portland.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Holiday Inn Portland By the Bay dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Portland ke kiri.

Hotel berhampiran West End
3 bintang Holiday Inn Portland By The Bay Hotel dan Eastland Park Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk WILD IRIS INN dan Portland Regency Hotel Portland adalah alternatif yang hebat berhampiran Holiday Inn Portland By the Bay.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Inn Portland-By Bay.

Holiday Inn Portland-By Bay

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s