Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhXom Chieu > Hoang Chung Hotel Ho Chi Minh

 


  

Hoang Chung Hotel Ho Chi Minh

2 star hotel    33 Bui Thi Xuan, Ben Thanh, District 1  3.5/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hoang Chung Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


358th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bajet Penginapan berdekatan Xom Chieu
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Ho Chi Minh, mencari lagi daripada Hoang Chung Hotel, penginapan mampu berhampiran Xom Chieu dalam Vietnam. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 653 dalam Ho Chi Minh, hotel ini kini menduduki tempat 358th berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Hoang Chung Hotel. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Restoran. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pembantu Rencam, Lif dan Pembantu Kunjungan.

Bilik
Hoang Chung Hotel mempunyai 24 mampu tetapi selesa bilik dan kadar dari VND 18 kepada VND 40.

Lokasi
Dengan hotel 653 dalam Ho Chi Minh dan Hoang Chung Hotel bertaraf 358th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk So Lao Dong dan San Van Dong Vuon Tao Dan . Uy Ban Nhan Dan TP HCM Rex hotel-movie theater dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Ho Chi Minh, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Xom Chieu dan Da Kao, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Xom Ong Doi (1), Tan Dinh dan Khanh Hoi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Hoang Chung Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Hotel berhampiran Xom Chieu
3 bintang May Flower Hotel dan Elegant Hotel Saigon City yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Le Petit Paris Hotel dan M&M Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Hoang Chung Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hoang Chung Hotel Ho Chi Minh. Hoang Chung Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s