Hotel > Mexico > TulumEl Paraiso > Hip Tulum

 


  

Hip Tulum

0 star hotel    Carretera Tulum Boca Paila Km 8  3.4/5 "Sederhana"  (84 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hip Tulum

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


27th Kedudukan daripada 79 Tulum hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bijak Penginapan di Tulum
Hip Hotel Tulum adalah penginapan mudah tetapi berfungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan El Paraiso daripada Tulum, Mexico. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik fungsi. Ia juga kini menduduki tempat 27th daripada hotel 79 dalam Tulum berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 24 dengan penempahan pada harga yang murah dari MXN 214.91 untuk MXN 678.

Apabila Tulum, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti El Paraiso dan Tancah, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Unidad Agricola Tan Kah, Playa Aventura Tulum dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hip Hotel Tulum. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Tulum ada ke kiri.

Hotel berhampiran El Paraiso
2 bintang OM Tulum Hotel, Restaurant & Beach Club dan Om Tulum Cabanas and Restaurant yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Andrea´s Tulum dan Villa Tulum Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Hip Hotel Tulum.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hip Tulum. Hip Tulum

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s