Hotel > Jepun > TokyoShinjuku > Hilton Tokyo Hotel

 


  

Hilton Tokyo Hotel

5 star hotel    Shinjuku-ku, Nishishinjuku 6-6-2  4/5 "Cemerlang"  (914 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hilton Tokyo Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


136th Kedudukan daripada 652 Tokyo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hilton Tokyo Hotel dalam Shinjuku
Hilton Tokyo Hotel adalah hotel cantik yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Shinjuku daripada Tokyo, Jepun. Ulasan tetamu menjaringkan 8.1 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 136th daripada sejumlah hotel 652 di kawasan itu.

Bilik
Hilton Tokyo Hotel mempunyai 815 mulia bilik dan kadar dari JPY 20740 kepada JPY 94400.

Lokasi
Sebagai 136th yang paling popular dalam hotel Tokyo terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sumitomo Real Estate Shinjuku Oak Tower dan Shinjuku I-Land Tower. Shinjuku Sumitomo Building dan Shinjuku Mitsui Building juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Shinjuku dan Nishi-okubo yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Tokyo. Yodobashi, Kami-takada dan Kakoicho juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tokyo.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Getaroom. Mencari kadar Hilton Tokyo Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tokyo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hyatt Regency Tokyo bintang 4 adalah berhampiran untuk Hilton Tokyo Hotel. Juga dalam kawasan adalah Ascent Shinjuku Hotel dan Hotel Rose Garden Shinjuku itu. Untuk pilihan lain cuba Serviced Apartment Elite Inn Tsunashima Tokyo yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hilton Tokyo Hotel. Hilton Tokyo Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s