Hotel > Kosta Rika > GuanacastePanama > Hilton Papagayo Costa Rica Resort & Spa – All-Inclusive Guanacaste

 


  

Hilton Papagayo Costa Rica Resort & Spa – All-Inclusive Guanacaste

4 star hotel    Playa Arenilla, Golfo de Papagayo  4/5 "Cemerlang"  (1155 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hilton Papagayo Costa Rica Resort & Spa – All-Inclusive Guanacaste

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 6 Guanacaste hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hilton Papagayo Costa Rica Resort & Spa – All Inclusive dalam Panama
Hilton Papagayo Costa Rica Resort & Spa – All Inclusive adalah harta bernas dalam Guanacaste, Kosta Rika berhampiran kawasan Panama itu. Dengan penginapan sesuai dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Hilton Papagayo Costa Rica Resort & Spa – All Inclusive pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 6 dalam Guanacaste berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 202 dengan penempahan pada harga yang murah dari CRC 341.05 untuk CRC 9999.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Guanacaste terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Bahia Culebra dan Bahia Hermosa. Bahia Huevos dan Bahia Coco juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Guanacaste, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Panama dan Iguanita, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Puerto Culebra, Nacascolo Playa Hermosa dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hilton Papagayo Costa Rica Resort & Spa – All Inclusive. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Guanacaste ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hilton Papagayo Resort Costa Rica bintang 4 adalah berhampiran untuk Hilton Papagayo Costa Rica Resort & Spa – All Inclusive. Juga dalam kawasan adalah Sol Papagayo Hotel And Resort dan Casa Conde del Mar itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Villas del Papagayo yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hilton Papagayo Costa Rica Resort & Spa – All-Inclusive Guanacaste.

Hilton Papagayo Costa Rica Resort & Spa – All-Inclusive Guanacaste

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s