Hotel > Amerika Syarikat > MiramarCountry Club > Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar

 


  

Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar

3 star hotel    14501 Hotel Road  2.5/5 "Sederhana"  (70 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 7 Miramar hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar Gambaran Umum
Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar adalah penginapan selesa dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Country Club daripada Miramar, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan mudah tetapi menyeronokkan. Daripada jumlah hotel 7 dalam Miramar, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Haiwan Bela Mesra dan kolam renang.

Bilik
Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar mempunyai 149 sangat selesa bilik dan kadar dari USD 111.76 kepada USD 9999.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Miramar Fire Rescue Station 84 dan Miramar Fire Station. Dengan Pembroke Pines Fire and Rescue Station 89 Jubilee Gala Reception Hall dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Miramar, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Country Club dan Palm Springs North, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Royal Country, Sunshine Ranches Sunshine Ranches dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Miramar ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Courtyard By Marriott Miramar Hotel bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar. Juga dalam kawasan adalah Courtyard by Marriott Fort Lauderdale SW/Miramar dan Residence Inn by Marriott Fort Lauderdale SW Miramar itu. Untuk pilihan lain cuba Courtyard Fort Lauderdale SW Miramar yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar.

Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7500s