Hotel > Malaysia > Tanah RataTaman Sedia > Hillview Inn Apartment Tanah Rata

 


  

Hillview Inn Apartment Tanah Rata

3 star hotel    17 Jalan Mentigi, Tanah Rata, Cameron Highlands  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hillview Inn Apartment Tanah Rata

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 16 Tanah Rata hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Hillview Inn Apartment
Panduan Terletak di kawasan yang Taman Sedia daripada Tanah Rata, Malaysia, Hillview Inn Apartment adalah selesa3 bintang penginapan. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.8. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 16 Tanah Rata dan berada di kedudukan nombor 5th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hillview Inn Apartment mempunyai 1 semua majlis bilik dan kadar dari MYR 350 kepada MYR .

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hillview Inn Apartment terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Teluk Penyalang dan Teluk Kepiah. Teluk Murok dan Teluk Rabiah juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Tanah Rata.

Apabila Tanah Rata, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Taman Sedia dan Kem Selim, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Perdah, Kampung Sungai Ruil dan Berincang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tanah Rata.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hillview Inn Apartment. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Tanah Rata ada ke kiri.

Hotel berhampiran Taman Sedia
1 bintang KRS Pines GuestHouse dan Twin Pines Guesthouse yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hillview Inn Cameron Highlands dan Syams Holiday Apartment@Parkview adalah alternatif yang hebat berhampiran Hillview Inn Apartment.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hillview Inn Apartment Tanah Rata.

Hillview Inn Apartment Tanah Rata

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s