Hotel > Australia > CoomaBerridale > High Country Motel Cooma

 


  

High Country Motel Cooma

2.5 star hotel    12 Chapman Street   3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di High Country Motel Cooma

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 8 Cooma hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan
High Country Motel adalah hotel mampu tetapi selesa yang mempunyai star rating 2.5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Berridale daripada Cooma, Australia. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.7 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 8 dalam Cooma, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
High Country Motel mempunyai 40 selesa bilik dan kadar dari AUD 70 kepada AUD 140.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Rushes Bay dan Rushs Bay. Dengan Willow Bay Cooley Bay dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Berridale dan Adaminaby yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Jindabyne, Lakewood Estate dan Crackenback juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cooma.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di High Country Motel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Cooma ada ke kiri.

Hotel berhampiran Berridale
0 bintang Greenleigh Cooma Motel dan Cromwell House yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Nebula Motel dan Swiss Motel adalah alternatif yang hebat berhampiran High Country Motel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di High Country Motel Cooma.

High Country Motel Cooma

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s