Hotel > Ireland > Kilkenny cityCellarstown > Kilkenny Hibernian Hotel Kilkenny city

 


 



 

Kilkenny Hibernian Hotel Kilkenny city

4 star hotel    1 Ormonde Street  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)



Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kilkenny Hibernian Hotel Kilkenny city

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 23 Kilkenny city hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Kilkenny Hibernian Hotel Gambaran Umum
Kilkenny Hibernian Hotel adalah penginapan tandingan dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Cellarstown daripada Kilkenny city, Ireland. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Ireland. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 9th daripada sejumlah hotel 23 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 78 untuk EUR 170. Terdapat 46 sesuai bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Kilkenny Hibernian Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Shrule Castle dan Ardristan House. Tullamore Radio Mast dan juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 9th dalam Kilkenny city.

Apabila Kilkenny city, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Cellarstown dan Wallslough, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Thornpack, Rathaleek dan Maddockstown juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kilkenny city.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Kilkenny Hibernian Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kilkenny city ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Zuni Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Kilkenny Hibernian Hotel. Juga dalam kawasan adalah Club House Hotel Kilkenny dan Kilkenny Ormonde Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba The 'Rafter' Dempsey's yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kilkenny Hibernian Hotel Kilkenny city.





Kilkenny Hibernian Hotel Kilkenny city

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s