Hotel > Argentina > NeuquénCipolletti > Herradura Suites Neuquén

 


  

Herradura Suites Neuquén

3 star hotel    Ruta Nacional 22 KM 1230  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Herradura Suites Neuquén

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 14 Neuquén hotel Booking.com
Semak Harga

 


Herradura Hotel Suites dalam Cipolletti
Herradura Hotel Suites adalah harta mudah tetapi menyeronokkan dalam Neuquén, Argentina berhampiran kawasan Cipolletti itu. Dengan penginapan menarik dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Herradura Hotel Suites pilihan pertama anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 5th daripada sejumlah hotel 14 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 16 dengan penempahan pada harga yang murah dari ARS 122 untuk ARS 224.

Apabila Neuquén, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Cipolletti dan , kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. , dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Herradura Hotel Suites dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Neuquén ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hostal del Caminante bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Herradura Hotel Suites. Juga dalam kawasan adalah Hosteria Amparo dan CASINO MAGIC HOTEL itu. Untuk pilihan lain cuba Hostel Viento Puelche yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Herradura Suites Neuquén.

Herradura Suites Neuquén

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s