Hotel > Jamaika > Ocho RiosStanmore Grove > Hermosa Cove Villa Resort & Suites Ocho Rios

 


  

Hermosa Cove Villa Resort & Suites Ocho Rios

5 star hotel    Hermosa Street  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hermosa Cove Villa Resort & Suites Ocho Rios

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 42 Ocho Rios hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Hermosa Cove Villa Resort & Suites
Stanmore Grove adalah penginapan kepada Hermosa Cove Villa Resort & Suites diberi bintang nilai 5. Ia adalah cara yang riben biru untuk bermalam di Ocho Rios, Jamaika. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 42 dalam Ocho Rios, hotel ini kini menduduki tempat 12th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hermosa Cove Villa Resort & Suites mempunyai 9 pemilihan bilik dan kadar dari JMD kepada JMD .

Lokasi
Dengan hotel 42 dalam Ocho Rios dan Hermosa Cove Villa Resort & Suites bertaraf 12th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Mallards Bay dan Sandy Beach Bay . Ocho Rios Bay White River Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Ocho Rios, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Stanmore Grove dan Milford, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Great Pond, Buckfield dan Shaw Park juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ocho Rios.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hermosa Cove Villa Resort & Suites dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ocho Rios ke kiri.

Hotel berhampiran Stanmore Grove
3.5 bintang Paradise Harmony Cottages dan Pineapple Court Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sunset Jamaica Grande Resort, Spa & Conference Centre dan Sandals Grande Riviera Beach & Villa Golf Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran Hermosa Cove Villa Resort & Suites.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hermosa Cove Villa Resort & Suites Ocho Rios.

Hermosa Cove Villa Resort & Suites Ocho Rios

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s