Hotel > New Zealand > WanakaAlbert Town > Wanaka Heights Motel

 


  

Wanaka Heights Motel

3.5 star hotel    57 Hedditch Street  4.3/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Wanaka Heights Motel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


19th Kedudukan daripada 69 Wanaka hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3.5 Bintang di Wanaka
Wanaka Heights Motel pemilihan adalah penginapan3.5 bintang berhampiran Albert Town dalam Wanaka, New Zealand. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.6 - menjadikannya pilihan cantik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 69 Wanaka dan berada di kedudukan nombor 19th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Wanaka Heights Motel mempunyai 10 penarikan bilik dan kadar dari NZD 150 kepada NZD 220.

Lokasi
Dengan hotel 69 dalam Wanaka dan Wanaka Heights Motel bertaraf 19th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Roys Bay dan Bremner Bay . Drift Bay Dublin Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Wanaka, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Albert Town dan Lake Hawea, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Cardrona, Lowburn Ferry Cromwell dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Wanaka Heights Motel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Wanaka ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Central Wanaka Apartment bintang 4 adalah berhampiran untuk Wanaka Heights Motel. Juga dalam kawasan adalah Central Wanaka Townhouse dan Pine View House itu. Untuk pilihan lain cuba Hislop Cottage yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Wanaka Heights Motel. Wanaka Heights Motel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s