Hotel > Kuwait > Kuwait CityAn Nuqrah > Hawthorn & Suites Kuwait City

 


  

Hawthorn & Suites Kuwait City

4 star hotel    Zarqua`a Al Yamama  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hawthorn & Suites Kuwait City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


29th Kedudukan daripada 49 Kuwait City hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Kuwait City
Hawthorn Hotel & Suites adalah hotel penapisan dan bersantai yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan An Nuqrah daripada Kuwait City, Kuwait. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 29th daripada sejumlah hotel 49 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan kolam renang, Restoran dan Tempat Letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Hawthorn Hotel & Suites mempunyai 75 terang bilik dan kadar dari KWD 27 kepada KWD 50.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower East dan Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West1. Dengan Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West2 dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Kuwait City, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti An Nuqrah dan Al Qadisiyah, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ash Sha`b, Ad Da`iyah Hawalli dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Hawthorn Hotel & Suites dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kuwait City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Times Square Suite Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Hawthorn Hotel & Suites. Juga dalam kawasan adalah Palazzo Hotel dan Continental Hawally Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Terrace Furnished Apartments- Hawally 1 yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hawthorn & Suites Kuwait City.

Hawthorn & Suites Kuwait City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s