Hotel > Austria > Bad HofgasteinHundsdorf > Haus Piller Bad Hofgastein

 


  

Haus Piller Bad Hofgastein

0 star hotel    Goldbergstr. 16  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Haus Piller Bad Hofgastein

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 71 Bad Hofgastein hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Haus Piller dalam Hundsdorf
Haus Piller bijak adalah penginapan0 bintang berhampiran Hundsdorf dalam Bad Hofgastein, Austria. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Austria. Ia juga kini menduduki tempat 5th daripada hotel 71 dalam Bad Hofgastein berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Haus Piller mempunyai 10 4fungsi bilik dan kadar dari EUR 45 kepada EUR 200.

Lokasi
Sebagai 5th yang paling popular dalam hotel Bad Hofgastein terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Bergrestaurant Blauspitz dan Kamin der RHI Hochfilzen. Winterbrucke dan Ponte della Lasta juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Bad Hofgastein, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Hundsdorf dan Heissingfelding, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Lafen, Aigen dan Wieden juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bad Hofgastein.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Haus Piller. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bad Hofgastein ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Pension Haus Eden bintang 3 adalah berhampiran untuk Haus Piller. Juga dalam kawasan adalah Appartements Sonnhof-Christianhof dan Parkvilla Appartements itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Astoria yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Haus Piller Bad Hofgastein. Haus Piller Bad Hofgastein

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s