Hotel > Amerika Syarikat > WashingtonSoutheast > Hotel Harrington Washington

 


  

Hotel Harrington Washington

2 star hotel    436 11th Street NW  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Harrington Washington

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


116th Kedudukan daripada 170 Washington hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Harrington Gambaran Umum
Southeast adalah penginapan kepada Hotel Harrington diberi bintang nilai 2. Ia adalah cara yang bajet untuk bermalam di Washington, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan bijak. Daripada jumlah hotel 170 dalam Washington, hotel ini kini menduduki tempat 116th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 240 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 149 untuk USD .

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Harrington terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Holy Temple Child Development Center dan District of Columbia Fire and Emergency Medical Services Engine Company 18. Marine Corps Barracks dan United States Marine Corps Barracks and Company juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 116th dalam Washington.

Apabila Washington, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Southeast dan Capitol Hill, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Lincoln Park, Isherwood dan Fairlawn juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Washington.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Harrington dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Washington ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Capitol Hill Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Harrington. Juga dalam kawasan adalah Courtyard Washington Capitol Hill/Navy Yard dan Capitol Skyline itu. Untuk pilihan lain cuba Kellogg Conference Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Harrington Washington. Hotel Harrington Washington

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.2500s