Hotel > Aruba > OranjestadPos Abao > Aruba Harmony Apartments Oranjestad

 


  

Aruba Harmony Apartments Oranjestad

3 star hotel    Palmitastraat 9  2.5/5 "Sederhana"  (56 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Aruba Harmony Apartments Oranjestad

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 26 Oranjestad hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Selesa Penginapan
Pos Abao adalah penginapan kepada Aruba Harmony Apartments diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang berfungsi tetapi menyenangkan untuk bermalam di Oranjestad, Aruba. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Aruba. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 26 Oranjestad dan berada di kedudukan nombor 15th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 9 dengan penempahan pada harga yang murah dari AWG 69.5 untuk AWG 139.

Lokasi
Sebagai 15th yang paling popular dalam hotel Oranjestad terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Paardenbaai dan Boca Cura. Andicuri dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Oranjestad, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Pos Abao dan Ponton, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Paradijs, Tanki Lender dan Roncado juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Oranjestad.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Aruba Harmony Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Oranjestad ada ke kiri.

Hotel berhampiran Pos Abao
3 bintang Aruba Harmony Apartments Oranjestad dan Wonders Boutique Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk All Inclusive - Holiday Inn SunSpree Aruba Beach Resort and Casino dan Aruba Tropic Apartments adalah alternatif yang hebat berhampiran Aruba Harmony Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Aruba Harmony Apartments Oranjestad.

Aruba Harmony Apartments Oranjestad

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s