Hotel > Indonesia > NagoyaBatam Centre > Harmoni One Convention and Service Apartments Nagoya

 


  

Harmoni One Convention and Service Apartments Nagoya

4 star hotel    Jalan Engku Putri No 1, Batam Centre  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Harmoni One Convention and Service Apartments Nagoya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 20 Nagoya hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bagus Harmoni One Convention Hotel and Service Apartments
Harmoni One Convention Hotel and Service Apartments adalah harta selesa dalam Nagoya, Indonesia berhampiran kawasan Batam Centre itu. Dengan penginapan terang dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Harmoni One Convention Hotel and Service Apartments pilihan pertama anda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Indonesia. Ia juga kini menduduki tempat 7th daripada hotel 20 dalam Nagoya berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 292 dengan penempahan pada harga yang murah dari IDR 70 untuk IDR 77.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Harmoni One Convention Hotel and Service Apartments terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Teluk Tering dan Teluk Jodoh. Marina Bay dan Benjamin Sheares Bridge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 7th dalam Nagoya.

Apabila Nagoya, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Batam Centre dan Kangboi, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Gamat-eMas Network (Batam) - No.1, Blk G, Pondok Asri, Sengkuang dan Jodoh juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Nagoya.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Harmoni One Convention Hotel and Service Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Nagoya ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk HARRIS Hotel Batam Center bintang 4 adalah berhampiran untuk Harmoni One Convention Hotel and Service Apartments. Juga dalam kawasan adalah The Music Hotel dan Batam Centre Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Golden View Batam Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Harmoni One Convention and Service Apartments Nagoya.

Harmoni One Convention and Service Apartments Nagoya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s