Hotel > United Kingdom > HeathrowHarmondsworth > Harmondsworth Hall Guest House Heathrow

 


  

Harmondsworth Hall Guest House Heathrow

0 star hotel    Summerhouse Lane, West Drayton  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Harmondsworth Hall Guest House Heathrow

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Heathrow hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


0 Bintang di Heathrow
Harmondsworth Hall Guest House mampu adalah penginapan0 bintang berhampiran Harmondsworth dalam Heathrow, United Kingdom. Ulasan tetamu menjaringkan 9 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 2 dalam Heathrow berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Harmondsworth Hall Guest House mempunyai 11 fungsi bilik dan kadar dari GBP 60 kepada GBP 70.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Harmondsworth Hall Guest House terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Heathrow Airport Mediumwave Transmitter dan Waynfletes Tower. Twickenham Bridge dan Teddington Lock Footbridge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Heathrow.

kawasan tempatan perbandingan seperti Harmondsworth dan Stanwell yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Heathrow. West Bedfont, Harlington dan New Bedfont juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Heathrow.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Harmondsworth Hall Guest House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Heathrow ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sheraton Heathrow Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Harmondsworth Hall Guest House. Juga dalam kawasan adalah Premier Inn Heathrow Airport Terminal 5 dan Premier Inn Heathrow Terminal 5 itu. Untuk pilihan lain cuba Thistle London Heathrow yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Harmondsworth Hall Guest House Heathrow.

Harmondsworth Hall Guest House Heathrow

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2810s