Hotel > Sri Lanka > Nuwara EliyaMeepalana > Happiness Lodge Nuwara Eliya

 


  

Happiness Lodge Nuwara Eliya

1 star hotel    Meepilimana  2.8/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Happiness Lodge Nuwara Eliya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


46th Kedudukan daripada 74 Nuwara Eliya hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Fungsi Penginapan
Happiness Lodge adalah penginapan gembira dengan bintang Kedudukan 1, yang terletak di kawasan Meepalana daripada Nuwara Eliya, Sri Lanka. Pernilaian 1 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5.5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu tetapi selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 46th daripada sejumlah hotel 74 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Restoran. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pembantu Kunjungan, Dapur Kecil dan kabel TV.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 4 dengan penempahan pada harga yang murah dari LKR 35.79 untuk LKR 45.

kawasan tempatan perbandingan seperti Meepalana dan Kanda Ela yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Attam Nivasa, Seetha Eliya dan Kelegala juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Nuwara Eliya.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Happiness Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Nuwara Eliya ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Jetwing Warwick Gardens bintang 5 adalah berhampiran untuk Happiness Lodge. Juga dalam kawasan adalah Vishmis Rest Hotel dan Blackpool Bungalow itu. Untuk pilihan lain cuba Hiru Holiday Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Happiness Lodge Nuwara Eliya. Happiness Lodge Nuwara Eliya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s