Hotel > Indonesia > Kota PadangSeberangpadang > Hotel Hangtuah Kota Padang

 


  

Hotel Hangtuah Kota Padang

1 star hotel    Jl. Pemuda No.1  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Hangtuah Kota Padang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


20th Kedudukan daripada 35 Kota Padang hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


1 Bintang di Kota Padang
Tempahlah perjalanan percutian Indonesia anda dan kekal di Hotel Hangtuah 1 bintang, yang terletak di Kota Padang berhampiran Seberangpadang. Ulasan tetamu menjaringkan 6.9 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 20th daripada sejumlah hotel 35 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah IDR 27 untuk IDR 401720. Terdapat 38 mudah tetapi menyeronokkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Kota Padang, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Seberangpadang dan Damar, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kampungdurian, Ampang Induring dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Hotel Hangtuah dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kota Padang ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Newcastle Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Hangtuah. Juga dalam kawasan adalah Ayanna Villas Canggu dan Mariani International Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Ambacang yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Hangtuah Kota Padang.

Hotel Hangtuah Kota Padang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s