Hotel > Jepun > TokyoNishi-okubo > Hanabi Hotel Tokyo

 


  

Hanabi Hotel Tokyo

1 star hotel    Shinjuku Hyakunincho2-8-5  3.4/5 "Sederhana"  (6 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hanabi Hotel Tokyo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


403rd Kedudukan daripada 652 Tokyo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyegarkan Penginapan berdekatan Nishi-okubo
Nishi-okubo adalah penginapan kepada Hanabi Hotel diberi bintang nilai 1. Ia adalah cara yang mampu untuk bermalam di Tokyo, Jepun. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6.7 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Jepun. Daripada jumlah hotel 652 dalam Tokyo, hotel ini kini menduduki tempat 403rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah JPY 10000 untuk JPY 23500. Terdapat 25 mudah tetapi berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hanabi Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Shinjuku-kuyakusho dan Shinjuku Nomura Building. Sompo Japan Building dan Nishi-Shinjuku 8-chome Naruko Area Redevelopment juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 403rd dalam Tokyo.

Apabila Tokyo, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Nishi-okubo dan Shinjuku, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Wakamatsucho, Higashi-okubo dan Kami-takada juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tokyo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Hanabi Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tokyo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Shin Okubo Sekitei bintang 2 adalah berhampiran untuk Hanabi Hotel. Juga dalam kawasan adalah HaruHotel dan Tokyo Plaza Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Empire in Shinjuku yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hanabi Hotel Tokyo. Hanabi Hotel Tokyo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3135s