Hotel > Amerika Syarikat > HarrisburgSusquehanna Manor > Hampton Inn & Suites Harrisburg

 


  

Hampton Inn & Suites Harrisburg

0 star hotel    30 Capital Drive   4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (38 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hampton Inn & Suites Harrisburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 42 Harrisburg hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari 1Fungsi Penginapan
Selamat datang ke Hampton Inn & Suites Harrisburg 0bintang, penginapan fungsi berhampiran Susquehanna Manor dalam Harrisburg, Amerika Syarikat. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 9.4 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 42 di kawasan itu.

Bilik
Hampton Inn & Suites Harrisburg mempunyai 106 mampu bilik dan kadar dari USD 84.15 kepada USD .

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran State Farm Show Building dan Memorial Bridge. Dengan WHPF-FM (Harrisburg) WHPT-TV (Harrisburg) dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Susquehanna Manor dan Glenwood yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Woodridge Estates, Edgemont dan Haven Croft juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Harrisburg.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hampton Inn & Suites Harrisburg dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Harrisburg ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk SpringHill Suites Harrisburg Hershey bintang 3 adalah berhampiran untuk Hampton Inn & Suites Harrisburg. Juga dalam kawasan adalah Inn of the Dove - Harrisburg dan SpringHill Suites by Marriott Harrisburg itu. Untuk pilihan lain cuba Econo Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hampton Inn & Suites Harrisburg.

Hampton Inn & Suites Harrisburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s