Hotel > Amerika Syarikat > WashingtonChinatown > Hampton Inn Washington DC - Convention Center

 


  

Hampton Inn Washington DC - Convention Center

3 star hotel    901 6th Street Northwest  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hampton Inn Washington DC - Convention Center

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


63rd Kedudukan daripada 170 Washington hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bijak dan berfungsi Penginapan
Hampton Inn Washington DC Convention Center selesa adalah penginapan3 bintang berhampiran Chinatown dalam Washington, Amerika Syarikat. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bajet. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 63rd daripada sejumlah hotel 170 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan Pencapaian Warga kurang upaya, Tempat Letak Kereta dan kolam renang, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 228 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 101.15 untuk USD 9999.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Mary Surratt House dan On Leong Chinese Merchants Association Building. Dengan Chester Arthur Building Myrene Apartment Building dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Washington, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Chinatown dan Washington City, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Judiciary Square, Mount Vernon Square East Central dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Hampton Inn Washington DC Convention Center dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Washington ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hampton Inn Washington-Downtown-Convention Center bintang 3 adalah berhampiran untuk Hampton Inn Washington DC Convention Center. Juga dalam kawasan adalah Red Roof Inn Hotel dan AllCity Avalon at Gallery Place itu. Untuk pilihan lain cuba AllCity - Gallery Place Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hampton Inn Washington DC - Convention Center. Hampton Inn Washington DC - Convention Center

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8594s