Hotel > Amerika Syarikat > LinthicumEhrmansville > Hampton Inn Baltimore/BWI Airport Linthicum

 


  

Hampton Inn Baltimore/BWI Airport Linthicum

3 star hotel    829 Elkridge Landing Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hampton Inn Baltimore/BWI Airport Linthicum

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 21 Linthicum hotel Booking.com
Semak Harga

 


Hampton Inn Baltimore/BWI Airport Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Ehrmansville daripada Linthicum, Amerika Syarikat, Hampton Inn Baltimore/BWI Airport adalah julat-pertengahan3 bintang penginapan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 15th daripada sejumlah hotel 21 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Hampton Inn Baltimore/BWI Airport. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra, Tempat Letak Kereta dan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang disediakan semasa masa anda di Hampton Inn Baltimore/BWI Airport.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 182 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 79 untuk USD 9999.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hampton Inn Baltimore/BWI Airport terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Heart Homes at Linthicum Assisted Living Center dan Baltimore - Washington International Fire and Rescue. Linthicum Fire Department dan Thomas Viaduct juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 15th dalam Linthicum.

Apabila Linthicum, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ehrmansville dan Homeland Park, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Patapsco, Stony Run dan Shirley Heights juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Linthicum.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hampton Inn Baltimore/BWI Airport dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Linthicum ke kiri.

Hotel berhampiran Ehrmansville
2 bintang Red Roof Inn BWI Airport dan Hampton Inn® Baltimore-Washington International Airport yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Red Roof Inn Baltimore - Washington DC/BWI Airport dan Red Roof Inn- Washington DC - BWI Airport adalah alternatif yang hebat berhampiran Hampton Inn Baltimore/BWI Airport.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hampton Inn Baltimore/BWI Airport Linthicum.

Hampton Inn Baltimore/BWI Airport Linthicum

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.0781s