Hotel > Amerika Syarikat > MiamisburgShanersville > Hampton Inn Dayton/Dayton Mall Miamisburg

 


  

Hampton Inn Dayton/Dayton Mall Miamisburg

2 star hotel    8960 Mall Ring Rd  5/5 "Pinggiran Bandar"  (2 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hampton Inn Dayton/Dayton Mall Miamisburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 14 Miamisburg hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hampton Inn Dayton/Dayton Mall Gambaran Umum
Tempahlah perjalanan percutian Amerika Syarikat anda dan kekal di Hampton Inn Dayton/Dayton Mall 2 bintang, yang terletak di Miamisburg berhampiran Shanersville. Ulasan tetamu menjaringkan 10 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 14 Miamisburg dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 95 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 75.65 untuk USD 9999.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hampton Inn Dayton/Dayton Mall terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Miami Township Division of Fire and Emergency Medical Services Station 50 dan Eaton Medical Transportation Station 2. West Carrollton Fire Department Station 2 dan Miamisburg Fire Department Station 1 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Miamisburg.

kawasan tempatan perbandingan seperti Shanersville dan Dwyer yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. West Carrollton City, Oakwood Village dan Woodbourne-Hyde Park juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Miamisburg.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hampton Inn Dayton/Dayton Mall. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Miamisburg ada ke kiri.

Hotel berhampiran Shanersville
0 bintang ESA Dayton South Hotel dan ExtendedStay Dayton South yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Extended Stay America Dayton - South dan STUDIO 6 DAYTON MIAMISBURG adalah alternatif yang hebat berhampiran Hampton Inn Dayton/Dayton Mall.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hampton Inn Dayton/Dayton Mall Miamisburg.

Hampton Inn Dayton/Dayton Mall Miamisburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5625s