Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhXom Chieu > Halo Hotel Ho Chi Minh

 


  

Halo Hotel Ho Chi Minh

2 star hotel    23 Thu Khoa Huan Street, Ben Thanh Ward, District 1  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Halo Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


180th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bajet Halo Hotel
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Ho Chi Minh, mencari lagi daripada Halo Hotel, penginapan penarikan berhampiran Xom Chieu dalam Vietnam. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Vietnam. Ia juga kini menduduki tempat 180th daripada hotel 653 dalam Ho Chi Minh berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 31 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 33 untuk VND 65.

Lokasi
Sebagai 180th yang paling popular dalam hotel Ho Chi Minh terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk San Van Dong Vuon Tao Dan dan Rex hotel-movie theater. Uy Ban Nhan Dan TP HCM dan So Lao Dong juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Xom Chieu dan Da Kao yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ho Chi Minh. Ap Dinh, Tan Dinh dan Xom Thu Thiem juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Halo Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ho Chi Minh ada ke kiri.

Hotel berhampiran Xom Chieu
3 bintang Hoang Hai Long 2 Hotel dan Tan Hoa Ngoc Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk A & EM 60 Le Thanh Ton dan Ava Saigon Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Halo Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Halo Hotel Ho Chi Minh. Halo Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2305s