Hotel > United Kingdom > WorkingtonMossbay > Hall Park Hotel Workington

 


  

Hall Park Hotel Workington

0 star hotel    23 Carlton Road  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (30 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hall Park Hotel Workington

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 5 Workington hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


The Hall Park Hotel Gambaran Umum
The Hall Park Hotel 0 bintang adalah penginapan bijak dalam Mossbay, dalam Workington, United Kingdom. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9 - menjadikannya pilihan mampu. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 5 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 13 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 60 untuk GBP 87.5.

Lokasi
Dengan hotel 5 dalam Workington dan The Hall Park Hotel bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Workington Hall dan Burrow Walls . Camerton Hall St Michaels Mount dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Workington, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Mossbay dan Siddick, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Harrington, Distington Flimby dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar The Hall Park Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Workington ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Washington Central Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk The Hall Park Hotel. Juga dalam kawasan adalah Waverley Hotel dan The Cumberland Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Armidale Cottages Bed & Breakfast yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hall Park Hotel Workington.

Hall Park Hotel Workington

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5938s