Hotel > Korea Selatan > JejuHaengwol-li > Hae-Oh-Reum Guest House Jeju

 


  

Hae-Oh-Reum Guest House Jeju

1 star hotel    4 Haengwon-Ri, Gujwa-Eup  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hae-Oh-Reum Guest House Jeju

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 33 Jeju hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


1 Bintang di Jeju
Tempahlah perjalanan percutian Korea Selatan anda dan kekal di Hae Oh Reum Guest House 1 bintang, yang terletak di Jeju berhampiran Haengwol-li. Ulasan tetamu menjaringkan 8.3 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 33 Jeju dan berada di kedudukan nombor 10th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan pendingin hawa, Fishing Bilik Bebas-Rokok dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Water Activities. Terdapat juga Facsimile, Photocopier dan Internet Connection (wireless) disediakan semasa masa anda di Hae Oh Reum Guest House.

Bilik
Hae Oh Reum Guest House mempunyai 5 gembira bilik dan kadar dari KRW 20000 kepada KRW 22000.

Lokasi
Sebagai 10th yang paling popular dalam hotel Jeju terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Haengw'olli-samuso dan Kujwaup-samuso. Tokch'olli-samuso dan Yongdamildong-samuso juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Haengwol-li dan Soha-dong yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Jeju. Sang-dong, Kyeryong-dong dan Sanghan-dong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Jeju.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Hae Oh Reum Guest House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Jeju ke kiri.

Hotel berhampiran Haengwol-li
1 bintang Joseph Tree Guest House dan Lefthander Guesthouse yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Viche Resort dan Jeju Ocean View Pension adalah alternatif yang hebat berhampiran Hae Oh Reum Guest House.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hae-Oh-Reum Guest House Jeju.

Hae-Oh-Reum Guest House Jeju

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.7500s