Hotel > Sepanyol > ElcheMayorazgo > H2 Elche

 


  

H2 Elche

3 star hotel    Almansa, 62  4.4/5 "Cemerlang"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di H2 Elche

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 13 Elche hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


H2 Elche Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Elche, mencari lagi daripada H2 Elche, penginapan pertengahan tetapi sangat bagus berhampiran Mayorazgo dalam Sepanyol. Ulasan tetamu menjaringkan 8.8 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 13 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan Pembantu Kunjungan, Tempat Letak Kereta dan Pencapaian Warga kurang upaya, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 63 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 49 untuk EUR 171.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Estadio Martinez Valero dan Torre del Pinet. Dengan Bacarot Mediumwave Transmitter Museo de la Huerta dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Elche, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Mayorazgo dan Uchell-Nia, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Perleta, Aspe dan Barrio De La Estacion De Crevillente juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Elche.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar H2 Elche dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Elche ke kiri.

Hotel berhampiran Mayorazgo
4 bintang Ac Elche dan Campanile Hotel Elche yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hostal Madruga dan Tryp Ciudad de Elche Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran H2 Elche.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di H2 Elche.

H2 Elche

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s