Hotel > Perancis > Saint-ÉtienneLe Brule > Hôtel Tenor*** Saint-Étienne

 


  

Hôtel Tenor*** Saint-Étienne

3 star hotel    12 rue Blanqui  4/5 "Cemerlang"  (23 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hôtel Tenor*** Saint-Étienne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 17 Saint-Étienne hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bersantai Penginapan berdekatan Le Brule
Le Brule adalah penginapan kepada Hôtel Tenor*** diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang pertengahan tetapi sangat bagus untuk bermalam di Saint-Étienne, Perancis. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pemotongan. Daripada jumlah hotel 17 dalam Saint-Étienne, hotel ini kini menduduki tempat 5th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 64 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 49 untuk EUR 95.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran La Tour du Seigneur dan Tour de la Prison. Dengan Le Pont Vieux Le Pont Neuf dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Le Brule dan Saint-Priest-en-Jarez yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Saint-Étienne. La Tour-en-Jarez, Villars dan L'Etrat juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Saint-Étienne.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hôtel Tenor*** dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Saint-Étienne ke kiri.

Hotel berhampiran Le Brule
0 bintang Residhotel St Etienne Centre dan H´+¢tel Tenor yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Du Cheval Noir dan Hotel Furania adalah alternatif yang hebat berhampiran Hôtel Tenor***.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hôtel Tenor*** Saint-Étienne.

Hôtel Tenor*** Saint-Étienne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s