Hotel > Switzerland > MoutierRoches > Hôtel Oasis Moutier

 


  

Hôtel Oasis Moutier

0 star hotel    Rue des Oeuches 10  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hôtel Oasis Moutier

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Moutier hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
Hôtel Oasis adalah harta bijak dalam Moutier, Switzerland berhampiran kawasan Roches itu. Dengan penginapan fungsi dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat Hôtel Oasis pilihan pertama anda. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Moutier berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah CHF 63 untuk CHF 161. Terdapat 18 4fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Moutier terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Stade de Suisse dan Richtfunkturm Le Chasseral. Tour de la Moliere dan Theatre Benno Besson juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Roches dan Perrefitte yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Moutier. Court, Courrendlin dan Grenchenberg juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Moutier.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hôtel Oasis. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Moutier ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hôtel de l'Etoile bintang 3 adalah berhampiran untuk Hôtel Oasis. Juga dalam kawasan adalah Hotel Restaurant Passage dan Hôtel du Midi itu. Untuk pilihan lain cuba Ibis Delémont yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hôtel Oasis Moutier.

Hôtel Oasis Moutier

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s