Hotel > Perancis > Saint-TropezLa Bouillabaisse > Hôtel de Paris Saint-Tropez

 


  

Hôtel de Paris Saint-Tropez

5 star hotel    1 traverse de la Gendarmerie  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hôtel de Paris Saint-Tropez

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 41 Saint-Tropez hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hôtel de Paris Saint Tropez Gambaran Umum
Hôtel de Paris Saint Tropez cemerlang adalah penginapan5 bintang berhampiran La Bouillabaisse dalam Saint-Tropez, Perancis. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Daripada jumlah hotel 41 dalam Saint-Tropez, hotel ini kini menduduki tempat 7th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 90 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 320 untuk EUR 320.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hôtel de Paris Saint Tropez terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Golfe de Saint-Tropez dan Anse de Pampelonne. Baie de Bon-Porte dan Baie de Briande juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 7th dalam Saint-Tropez.

kawasan tempatan perbandingan seperti La Bouillabaisse dan Sainte-Maxime yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Minuty, Beauvallon dan Guerre Vieille juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Saint-Tropez.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hôtel de Paris Saint Tropez dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Saint-Tropez ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Appartement P&J bintang 0 adalah berhampiran untuk Hôtel de Paris Saint Tropez. Juga dalam kawasan adalah Centaura Yacht Classique dan La Bastide Du Port itu. Untuk pilihan lain cuba Duplex 124 yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hôtel de Paris Saint-Tropez.

Hôtel de Paris Saint-Tropez

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s